Logo del centre cívic

Tallers Culturals (A taula! Tallers de cuina)

BO BUN, L’AMANIDA VIETNAMITA
Logo de l'activitat BO BUN, L’AMANIDA VIETNAMITA

Dimecres, de 18 a 20 h

7 de juliol de 2021

Espai: SALA ALLIOLI VIRTUAL

Professor/a: DAPERE, AGNÈS

TALLER VIRTUAL. Espectacular és la millor manera de descriure l'amanida vietnamita Bo Bun que aprendrem a elaborar pas a pas. La base feta amb hortalisses tant fresques com adobades i fideus d'arròs li aporta una barreja única de textures. Uns talls de carn adobada amb citronel•la i uns rotllets "cha gio" casolans li donen un toc gurmet. La salsa nuoc cham, unes herbes aromàtiques variades i uns cacauets picats aporten un ventall de sabors extraordinaris i refrescants quan fa calor. T'ho perdràs?

Preu: Gratuït

Dimecres
07/07/2021
CUINA DES POBLE DE MENORCA
Logo de l'activitat CUINA DES POBLE DE MENORCA

Dilluns, de 18.30 a 20.30 h

12 de juliol de 2021

Espai: SALA ALLIOLI VIRTUAL

Professor/a: GUISCAFRÉ BADIA, EUGÈNIA

TALLER VIRTUAL. 300 quilòmetres mar endins trobem una de les tradicions gastronòmiques més especials del Mediterrani. La cuina pròpia de les Illes Balears té molt en comú amb la cuina catalana o valenciana, però ha rebut també influències del món àrab, la cultura britànica i la cuina francesa. Ens deixarem sorprendre pel patrimoni gastronòmic menorquí, que es caracteritza per ser una cuina d'arrels pageses i de pescadors. Utilitzarem productes de proximitat i de temporada.

Preu: Gratuït

Dilluns
12/07/2021
EL SÈSAM EN LA CUINA JAPONESA
Logo de l'activitat EL SÈSAM EN LA CUINA JAPONESA

Dijous de 18 a 20 h

1 de juliol de 2021

Espai: SALA ALLIOLI VIRTUAL

Professor/a: MIYATA MIYATA, MIHO

TALLER VIRTUAL. El sèsam és un aliment fonamental en la cuina japonesa. Es pot consumir tant en la seva versió original, la llavor, com en forma de pasta i d’oli. Sovint s’utilitza com a condiment per acompanyar tota mena de plats, ja que les seves propietats organolèptiques el converteixen en un bon aromatitzant natural. També és ric en calci i una font important de proteïnes d’origen vegetal. Cuinarem quatre receptes per al dia a dia amb carn, peix i verdures per veure com podem aplicar aquest ingredient en totes les variants, des de la sopa fins als dolços

Preu: Gratuït

Dijous
01/07/2021
RECEPTES SENSE FOGONS
Logo de l'activitat RECEPTES SENSE FOGONS

Dilluns, de 18.30 a 20.30 h

21 de juny de 2021

Espai: SALA ALLIOLI VIRTUAL

Professor/a: GARCIA FORT, ROSA MARIA

TALLER VIRTUAL. Alguns mètodes de preservació d’aliments no només permeten que es puguin consumir durant un període de temps més llarg, sinó que reforcen o potencien el gust i canvien la textura. En aquest taller aprendrem a utilitzar la sal, el vinagre, el suc de llimona, herbes aromàtiques... per cuinar sense necessitat d’aplicar escalfor. Ideals per donar la benvinguda al bon temps!

Preu: 10,36 € (IVA inclòs)

Dilluns
21/06/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud