Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CINEMA)

BARCELONA SPORTS FILM FESTIVAL - JA TINC REFERENTS!
Logo de l'activitat BARCELONA SPORTS FILM FESTIVAL - JA TINC REFERENTS!

Dijous, de 19 a 21 h.

23 de febrer de 2023

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: MUSEU OLIMPIC I DE L, JOAN ANTONI SAMARANCH

L'esport és una qüestió d'actitud, no de gènere. Amb tres curtmetratges i un documental ens endinsarem en els somnis d'esportistes que transformen la societat, les generacions i el món del segle XXI.

More Than Just a Game (9’) un drama sobre presos polítics jugant a futbol a la presó de Robben Island, on estava detingut Nelson Mandela.

Girls Talk About Football (12’) les històries de sis nenes narrades a través de diferents tècniques d’animació ens aproparan a la realitat del futbol femení.

Perseguint un somni (54’) també sobre l’experiència de ser nena en un món de nens, el documental on Alèxia Putellas explica en primera persona com ha estat el camí que l’ha portat de jugar al pati de l’escola a ser la primera jugadora catalana en ser considerada la millor futbolista del món i en rebre la Pilota d'Or.

Preu: Gratuït

Dijous
23/02/2023
EL MEU BARRI ÉS UN MÓN: SAPS QUI ERA MARGARIDA XIRGU?

Dijous, de 18 a 20 h.

26 de gener de 2023

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

Nens i nenes del barri aprenen a fer un documental a través de les pistes que una persona del barri els hi va deixant. En aquesta ocasió presentem un audiovisual comunitari sobre la figura de Margarida Xirgu fet a través de la recerca, entrevistes i el propi imaginari del grup. Ens aproparem a aquesta actriu i directora teatral de Catalunya que va haver de marxar del territori espanyol per anar a Amèrica del sud. Un projecte de creació audiovisual, memòria viva de barri i narrativa desenvolupat al Centre Cívic El Sortidor i rodat al barri.

Preu: Gratuït

Dijous
26/01/2023
JACQUES LÉONARD, EL PAYO CHAC
Logo de l'activitat JACQUES LÉONARD, EL PAYO CHAC

Dijous, a les 19 h.

23 de març de 2023

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

Aventurer, chalán, escenògraf, fotògraf, cineasta, escriptor, artesà i amant del poble gitano. Jacques Leonard (París 1909 – L´Escala, Girona 1994) es va enamorar de Barcelona i s'hi va instal·lar. Durant quinze anys el seu llegat va romandre emmagatzemat en un traster. Avui, en obrir l'arxiu de Jacques, els seus fills Santiago i Álex reviuen aquest gran fotògraf francès que va buscar els gitanos per tot el món. Però més: descobreixen, de puny i lletra de Jacques, els secrets d’una vida atzarosa i agitada que va culminar en unir-se a Rosario Amaya, una gitana barcelonina. Descobriu la veritable identitat d'un pare poc donat a parlar de si mateix. La pròpia veu de Jacques i la dels que el van conèixer recomponen un interessant retrat minuciosament il·lustrat per la seva fotografia.

Preu: Gratuït

Dijous
23/03/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud