Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CINEMA)

LES RESILIENTS

Dijous, de 19 a 20 h

27 de febrer de 2020

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: MADRID, CRISTINA

Les resilients és un documental feminista amb perspectiva de gènere transversal produït per la cooperativa mataronina Clack i dirigit per la Cristina Madrid. Descriu el viatge que fa l’autora amb quatre grups musicals durant les seves vides de concert i també, des del seu dia a dia. Les quatre bandes de diversos estils musicals i formades per dones que formen part dels escenaris musicals feministes: el folk de Roba Estesa, el hip-hop de Tribade, el soul de Sey Sisters i el jazz electrònic de Clara Peya. La finalitat de la projecció és descobrir la seva realitat, i descobrir els nous espais culturals que donen resposta a la històrica absència de dones damunt dels escenaris. Premi Talent jove del Festival In-edit 2019 Presentació i debat posterior a càrrec de Cristina Madrid, directora del documental.

Preu: Gratuït

Dijous
27/02/2020
ALIMENTACIÓ I RESIDUS

Dimarts de 18.30 a 20 h

10 de desembre de 2019

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: CLAQUETA I ACCIÓ, .

FOOD CITY. Feast of the Five Boroughs En un passat no gaire llunyà, tots els aliments eren locals. Si no els conreaves tu mateix o no els trobaves, no menjaves. Avui els nostres aliments són hiperglobals: estiguis on estiguis, pots accedir al menjar de qualsevol racó del món. Com seria el retorn a l’hiperlocalisme avui dia, ara que més de la meitat de la població mundial viu a les ciutats? En Food City: Feast of the Five Boroughs, els cineastes Matt i Lars s'esforcen —desafiant-se a si mateixos— per aconseguir servir un menjar de quatre plats per a vuit persones utilitzant només ingredients conreats o recollits en els cinc barris de la ciutat de Nova York. VOSE 20’ LA OTRA MEDIA NARANJA Dos personatges mexicans fan una recerca per revelar la veritable situació del desaprofitament d'aliments que ocorre a la ciutat de Mèxic. Exploraran les etapes del procés del menjar fins a arribar a les mans del consumidor, on intentaran descobrir l'origen de la problemàtica i així exposar una solució viable per a la gent. Ho aconseguiran? VO castellà 15’ RECOLECTANDO UN MUNDO MEJOR El desaprofitament d'aliments és una situació dramàtica. Davant d’això, un grup de persones i organitzacions diverses actuen per revertir aquesta problemàtica. VO castellà 12’

Preu: Gratuït

Dimarts
10/12/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud