Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CONFERÈNCIES I XERRADES)

VAGA DE LA CANADENCA 1909

Dimarts de 19 a 20 h

12 de novembre de 2019

Espai: SALA ANXOVADA

Professor/a: COORDINADORA D'ENTITATS DEL POBLE-SEC, CERHISEC

A partir de diversos reculls de premsa que van des del 5 de febrer, dia d’inici de la vaga, fins al 3 d’abril de 1919, ens introduirem a descobrir els fets que són coneguts com “Vaga de la Canadenca” que van donar peu a la jornada màxima de vuit hores laborals. Coneixerem aquests fets de la lluita obrera que enguany es commemoren els 100 anys. Cal reserva prèvia. Activitat inclosa en el cicle de xerrades Poble-sec, 150 anys organitzada pel centre cívic en col·laboració amb CERHISEC i la Biblioteca Francesc Boix.

Preu: Gratuït

Dimarts
12/11/2019
100 POSSIBILITATS EN LLOC DE 2: PER UNA CRIANÇA LLIURE DE SEXISME

Dissabte de 10.30 a 13.30h

23 de novembre de 2019

Espai: SALA OLIVADA

Professor/a: L'ETNOGRÀFICA, ANTROPOLOGIA PER LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL

Un espai de reflexió col·lectiva per educar sense sexisme, i obrir el ventall d'oportunitats que es poden oferir a les criatures a tots els nivells: de joc, d'autoestima, de llenguatge, de relacions, emocionals i corporals. Basat en el llibre "Dale a tu criatura 100 possibilidades en lugar de 2" com a eina per despertar una mirada crítica i reflexiva cap a la criança, de manera col·lectiva i respectuosa cap a nosaltres mateixes i els nostres recorreguts, perquè les experiències del grup ens ajudin a reformular estratègies i recolzar-nos. Un espai on compartir i descobrir eines i materials interessants per a treballar la diversitat de gènere i una visió lliure d'estereotips per la criança. Cal inscripció prèvia. Places limitades.

Preu: Gratuït

Dissabte
23/11/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud