Itineraris (Itineraris i visites)

VISITA AL JARDÍ BOTÀNIC

Diumenge de a les 11 h

30 de Setembre de 2018

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: ASSO., AMICS DEL JARDI BOTANIC

Situat en un pendent suau del Parc de Montjuïc, el Jardí Botànic de Barcelona  posa a l´abast del visitant una passejada diferent en cada estació de l´any, a través de la vegetació de les cinc regions del món amb clima mediterrani. Aquesta vegada veurem plantes californianes. A càrrec de l’Associació d’Amics del Jardí Botànic.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre.

RELATS DE L'ARNAU

Dissabte de a les 11 h

6 d'Octubre de 2018

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: LABERINT, CULTURA

Recorregut pel barri en el marc del projecte de memòria de l'Arnau Itinerant, coproduït de forma conjunta amb el veïnat i entitats del barri al voltant de la història del Teatre Arnau, el Paral·lel i la seva relació amb el barri del Poble-sec.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
El període d'inscripció a aquesta activitat ha finalitzat. Per a més informació us podeu posar en contacte amb el centre al 934 434 311

L’ESPERIT DE MONTMARTRE. TOULOUSE-LAUTREC

Diumenge de a les 12 h

21 d'Octubre de 2018

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: CAIXA, FORUM BARCELONA

L'exposició posa en context l'art de Henri de Toulouse-Lautrec, que va trobar en la nit parisenca una font d'inspiració. A través de l'observació de pintures, dibuixos, escultures i cartells, la visita comentada permetrà descobrir el context artístic del París del final del segle XIX i l'esperit de Montmartre que Toulouse-Lautrec va compartir amb els artistes de la seva generació.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre.

EL CEMENTIRI DE MONTJUIC

Diumenge de a les 12h

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: CEMENTIRIS, DE MONTJUÏC

La ruta del cementiri de Montjuïc comprèn 37 sepultures i està concebuda com una mostra de la riquesa patrimonial del cementiri. Combina sepultures d’interès artístic amb sepultures d’interès històric. A més, la part introductòria es desenvolupa dins de la Col·lecció de Carrosses Fúnebres, un patrimoni únic a Europa, i finalitza al Fossar de la Pedrera, un espai de memòria a les víctimes de la repressió franquista a la ciutat. Passejar pel cementiri de Montjuïc et permet entendre l’evolució de la història de Barcelona.

Preu: Gratuïta

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat