Itineraris (Itineraris i visites)

VELÁZQUEZ I EL SEGLE D’OR

Diumenge, de a les 10 h

27 de Gener de 2019

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: CAIXA, FORUM BARCELONA

Una oportunitat magnífica per veure l’obra de Velázquez al costat de la d’altres genis del seu temps, com ara Tiziano, Rubens, Giordano, Ribera, Brueghel el Vell, Van Dyck, De Lorena, Zurbarán o Murillo. 

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre.

MATERIALS EN MOVIMENT

Dissabte, de a les 11 h

2 de Febrer de 2019

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: FABRICA, DEL SOL

Visitarem el Punt Verd de Barri de la Barceloneta, els compostadors comunitaris, l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i l’edifici demostratiu de La Fàbrica del Sol per deixar enrere la paraula residu i entendre que el que considerem deixalles encara pot tenir una llarga vida. Veniu a conèixer l’economia circular i tots els recursos que ens ofereix la ciutat per entrar en un nou estil de vida més sostenible.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

LA BARCELONA MÉS DOLÇA

Dimecres, de 18.30 a 21 h

6 de Febrer de 2019

Espai: SALA ALLIOLI

Professor/a: EXPLICA'M BARCELONA, .

Quan parlem de xocolata el primer que ens ve al cap és la seva dolçor. Us proposem una passejada pel Casc Antic de Barcelona. Visitarem els carrers que encara recorden les antigues granges i pastisseries. Parlarem de l'origen d'aquests establiments, veurem perquè es diuen així i farem referència a l'ús i l'origen d'eines i instruments culinaris que envolten el món dels dolços. Coneixerem els racons més dolços de la ciutat i segur que no ens podrem resistir a degustar-los!

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre.

VISITA A L’INSTITUT DEL TEATRE. Grup 1

Divendres, de 17 a 19 h

8 de Febrer de 2019

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

Voleu conèixer l’Institut del Teatre? Us apassionen les arts escèniques? Si és així, no us podeu perdre aquesta doble visita a l’Institut del Teatre. En arribar, tindreu ocasió de gaudir de l’art en viu i entrar als assajos de les tres especialitats del Conservatori Professional de Dansa: clàssic, espanyol i contemporani. Per finalitzar, visitareu el Museu de les Arts Escèniques, on podreu conèixer una àmplia col·lecció d'objectes vinculats a les arts escèniques a Catalunya, des de 1879 fins a l’actualitat. Teatrins, vestits, fotografies..., peces singulars que mostren l'evolució del teatre i l'art a casa nostra. A càrrec de l’Institut del Teatre

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre.
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.














Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat