Logo del centre cívic

Itineraris (Itineraris i visites)

CASA, TREBALL, FESTA: DESCOBRIM COM VIVIM ELS HUMANS

Dissabte de 12 a 13 h

18 de gener de 2020

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: Museu Etnològic, Museu de les cultures del Món

En aquesta visita veurem què ens expliquen els objectes de la manera de viure de les diferents societats humanes, en què creiem, com treballem o com ens divertim. Atuells de cuina, joguines, vestits, eines de treball I elements rituals, ens parlen sobre com és la vida humana i la nostra dimensió com a éssers essencialment socials.

Preu: Gratuït

Dissabte
18/01/2020
ESPECTRES VISIBLES

Dissabte, de 11 a 12 h

25 de gener de 2020

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: CASTELL DE, MONTJUIC

L’artista xilè Claudio Correa presenta una instal·lació artística constituïda per un conjunt d’escultures lumíniques que tenen com a element central una selecció de monedes encunyades en diferents períodes de la història d’Espanya. En aquestes monedes trobem retrats del dictador Francisco Franco i de monarques com ara Alfons X o Alfons XIII, tots ells acompanyats de la frase “Por la G. de Dios”, la qual legitima l’autoritat d’aquestes figures apel·lant a una suposada voluntat divina: la “gràcia” de Déu, representada de manera abreviada en aquesta G majúscula. Claudio Correa les perfora, les il·lumina i les projecte per atorgar-los un caràcter espectral que deconstrueix el passat històric i els reactiva des d’un posicionament crític. A càrrec d’Alexandra Laudo. Comissària de l’exposició

Preu: Gratuït

Dissabte
25/01/2020
UN PASSEIG PEL ROMÀNIC

Diumenge de 11 a 12 h

26 de gener de 2020

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: Museu Nacional d'Art de Catalunya, MNAC

Tot sobre l’art romànic i els aspectes culturals que l’envolten. Història, simbolisme i context de la millor col·lecció de pintura mural romànica del món. (segles XI, XII I XII). A càrrec del MNAC.

Preu: Gratuït

Diumenge
26/01/2020
APOLO LA CARA B

Dissabte, de a les 11 h

1 de febrer de 2020

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

La Sala Apolo se suma a la iniciativa Open Club Day amb una visita guiada per la sala on es podran conèixer les curiositats històriques de l’Apolo, des que va ser un parc d’atraccions als anys 30 fins als clubs com Nitsa, que van posar el seu segell als anys 90. També coneixerem els mecanismes interns i les seves connexions amb el circuit musical internacional. A càrrec de la Sala Apolo i Eva Espinet

Preu: Gratuït

Dissabte
01/02/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud