Logo del centre cívic

Itineraris (Itineraris i visites)

VISITA AL JARDÍ BOTÀNIC: MEDITERRÀNIA OCCIDENTAL

Diumenge de a les 10.00h

27 d'octubre de 2019

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: L'ETNOGRÀFICA, ANTROPOLOGIA PER LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL

Geogràficament agafa bona part de la península Ibèrica, el sud de França, la Itàlia que mira la Mediterrània i les Illes Balears, Còrsega, Sardenya i Sicília. Aquí trobarem les nostres plantes remeieres i aromàtiques i arbres emblemàtics com l’alzina i l’olivera. Inscripcions el 9 de setembre.

Preu: Gratuït

Diumenge
27/10/2019
MONTJUÏC: botànica funerària

Diumenge de 11.30 a 13.00h

3 de novembre de 2019

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: CEMENTIRIS, DE MONTJUÏC

El Cementiri de Montjuïc és un tresor patrimonial, amb tombes monumentals i emblemàtiques. Amb motiu del dia de Tots Sants, les visitarem i descobrirem la biodiversitat del recinte i la seva simbologia. A càrrec de Cementiris de Barcelona, amb la col·laboració de La Fàbrica del Sol.

Preu: Gratuït

Diumenge
03/11/2019
VISITA A LA LLOTJA

Dimecres de 15.30 a 17.30 h

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: BOZZANO (EL PEIX AL PLAT), ANNA

Tornem a la llotja de Barcelona, per visitar i conèixer de primera mà el recorregut del peix, des del mar fins a la taula. Parlarem dels tipus de pesca i les arts utilitzades per la captura de diferents espècies. També coneixerem com és un dia a la llotja, la subasta a la baixa i tractant la problemática del plàstic al mar amb la que es troben cada dia els pescadors. El punt de trobada s’informarà un cop tancat el grup. El cost d’accés a la llotja va a càrrec dels participants. A càrrec d’Anna Bozzano de El Peix al Plat

Preu: Gratuït

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 6,00 € per material el primer dia de classe
Nou !
POBLESEC SENSE GUIÓ

Dissabte de a les 17.30 h

16 de novembre de 2019

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Itinerari per descobrir el que s'amaga darrere de les bambolines de diversos espais escènics i associatius del barri. Descobrirem Jam Circus, una associació d’art que ha esdevingut un espai de trobada per a les persones amants dels antics cafè-teatre. L’Asociación de arte piluso, un espai per a la recerca, creació i assaig de diverses arts com el clown o el teatre físic. I el Teatre Arnau Itinerant, un projecte nòmada, comunitari, que experimenta i dignifica les condicions laborals de les persones professionals. Veurem que el fet de no tenir una seu és el que dóna forma a un nou concepte de veure i viure el teatre. Impulsat per la taula de cultura del Pla Comunitari del Poble-sec

Preu: Gratuït

Dissabte
16/11/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud