Logo del centre cívic

Itineraris (Itineraris i visites)

CÀMERA I CIUTAT: LA VIDA URBANA EN LA FOTOGRAFIA I EL CINEMA

Diumenge, de 10 a 11 h

16 de febrer de 2020

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: CAIXA, FORUM BARCELONA

El mitjà fotogràfic ha immortalitzat la ciutat moderna al llarg del segle XX en una infinitat de narracions visuals que parteixen del carrer com un escenari social, un camp de batalla polític o un pati d’escola. A càrrec del CaixaForum.

Preu: Gratuït

Diumenge
16/02/2020
DONES D’AVANTGUARDA. CREADORES DE PRINCIPIS DE S.XX

Dimecres, de 18 a 19 h

4 de març de 2020

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: Androna Cultura, .

Us convidem a descobrir vida, obra i context d’algunes artistes i intel·lectuals vinculades al barri de Gràcia com Lluïsa Vidal, Laura Albéniz, Remedios Varo, Olga Sacharoff o Margarida Xirgu. Totes elles marcades per un context històric que veié fer els primers passos de la lluita per l’emancipació de les dones i la consecució de certes victòries, al mateix temps que l’ombra fosca del feixisme imposava un terrible retrocés.

Preu: Gratuït

Dimecres
04/03/2020
LES GRANS FONTS

Dimecres, de 17 a 18 h

11 de març de 2020

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: FABRICA, DEL SOL

Gaudirem d'una experiència sensorial amb els ulls tapats, on l'oïda prendrà tot el protagonisme per identificar diferents paisatges sonors a través d'un itinerari per les fonts de Jujol, Buigas, l'avinguda Maria Cristina i el pavelló de Mies van der Rohe. A càrrec La Fàbrica del Sol. En el marc de l'AiguArt.

Preu: Gratuït

Dimecres
11/03/2020
EL BARRI JUEU DEL POBLE-SEC

Dissabte, de 11 a 12 h

14 de març de 2020

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: MOZAKIA, ASSOCIACIÓ

La visita rescata la història oblidada d’Agudad Ahim, una associació jueva fundada a Barcelona l’any 1926 per un petit grup de jueus d'origen sefardí que arribaren a la ciutat durant la Primera Guerra Mundial. Aquesta entitat va erigir el seu propi local als voltants del Paral·lel, concretament en la ronda de Sant Pau, en el que era l'habitatge del seu primer president, el senyor Maurici Sinaí. En aquella zona, cruïlla entre el Raval, el Poble Sec i Sant Antoni, residien la majoria dels seus socis, venedors ambulants i petits comerciants dels Encants del Mercat de Sant Antoni. A càrrec de Manu Valentin de l’associació Mozaika.

Preu: Gratuït

Dissabte
14/03/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud