Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

COSAS DE NEGROS
Logo de l'activitat COSAS DE NEGROS

Dimecres, a les 19 h.

18 de gener de 2023

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

Melanina Brown, personatge creat per l’actriu i cantant Cecília Bellorín, parla sense embuts dels negres, explicant anècdotes de negres... coses de negres! Melanina vol apropar-nos als personatges de l’afrocultura veneçolana, negres il·lustres com El Negro Matea, La Negra Hipólita, El Negro Primero o el poeta Andrés Eloy Blanco, autor del poema “Píntame Angelitos Negros”. Un espectacle en clau d’humor, ple de vida, de poesia, de musicalitat, així com d’ironia i crítica antiracista!

Preu: Gratuït

Dimecres
18/01/2023
EL PEIX DAURAT, UN VIATGE A LA BOGERIA
Logo de l'activitat EL PEIX DAURAT, UN VIATGE A LA BOGERIA

Dissabtes, a les 19 h.

25 de febrer de 2023

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

El peix daurat és un monòleg teatral on la protagonista i autora comparteix la seva experiència amb el trastorn mental i els factors que el van provocar. Des d’una intimitat radical, s’obre en canal davant el públic per fer-lo viatjar de l’eufòria més absoluta a la depressió més tortuosa. Al llarg del trajecte es traça la relació entre la salut mental i aspectes de la vida contemporània com la pressió laboral, l’amor romàntic o la violència masclista.

Preu: Gratuït

Dissabte
25/02/2023
La geganta diu que sí
Logo de l'activitat La geganta diu que sí

Divendres, a les 19 h.

21 d'abril de 2023

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

Poesia, dansa i música a càrrec de Dau al Sec, la Bibliomusicineteca i el ballarí Magí Serra

Poetesses de Poble Sec s'ajunten per fer un homenatge a la diversitat i a les paraules. Juntes construeixen un món d'imatges, éssers i somnis amb una força i paisatge comuns del barri. La música acompanyarà  les seves veus diverses mentre el ballarí Magí Serra interpreta les seves paraules en una coreografia improvisada.

Preu: Gratuït

Divendres
21/04/2023
MALPARIDA

Divendres, a les 19 h.

13 de gener de 2023

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

La Isabel té un nadó de sis mesos i està incòmoda, alguna cosa no va bé i ha començat a afectar les relacions amb el seu fill Gabriel i la seva parella Amador. La Isabel no aconsegueix un vincle sa amb el seu nadó, no pot agafar en braços el seu fill. Un dia es retrona amb una gran amiga de la que s’havia distanciat. Ella apareix amb un sorprenent embaràs avançat i amb moltes preguntes sobre el part, amb les pors pròpies d’una futura mare que, a més, tindrà el seu nadó sola. La Isabel, una mica per amistat i una altra mica per escapar-se de la seva realitat, acompanyarà a la Blanca en el procés de recerca d’un part respectat. Així, emprendrà un camí que li permetrà descobrir, junt amb la seva amiga, l’origen dels problemes que té a casa: ella mateixa hauria patit violència obstètrica. 

Preu: Gratuït

Divendres
13/01/2023
  Anterior12Següent

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud