Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

EL LLIBRE D’ESTER
Logo de l'activitat EL LLIBRE D’ESTER

Dijous, a les 19 h.

21 de març de 2024

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

Teatre a càrrec de la companyia Teatrema

“El llibre d’Ester” de Marcos Xalabarder, dirigit per Alba Teixidó, amb Anna Tamayo com a protagonista, és una comèdia psicològica i una crítica social que reivindica l’autoconeixement i la salut mental a través d’un personatge femení atrapat entre la divinitat i l’esclavitud. L’Ester és una dona de fer feines a temps parcial i deessa per accident a temps complet. I és que, d’ençà d’una petita crisi d’identitat, es va començar a fragmentar fins a crear una civilització sencera dins del seu cap. Una civilització que la fa parar boja i a la qual ha convocat avui per comunicar-li una notícia molt important.

Preu: Gratuït

Dijous
21/03/2024
NOU !
JOVES DE MERDA

Dissabte, a les 19 h

4 de maig de 2024

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

Teatre a càrrec de la companyia Casa Paquita

Un grup de joves que estan a punt de canviar el món veuran trontollar la seva realitat davant del pensament que mai no seran capaços de construir una realitat millor, ja que no se la poden imaginar. Per fer front a aquesta crisi intenten generar un món ideal, endreçat, calculat, just i digne, costi el costi, però se n’adonen que alguna cosa no va bé. Companyia resident en el marc del programa Balandra de suport a la creació d’arts escèniques.

Preu: Gratuït

Dissabte
04/05/2024
NOU !
ROJO TABÚ

Divendres, a les 19 h

19 d'abril de 2024

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

Dansa a càrrec de Tudanzas

És possible parlar de cicle menstrual, vulves, sang i compreses a través de la dansa? Rojo Tabú és un viatge on el moviment i la dansa aborden l'estigma de la menstruació per treure la llum les contradiccions i l'escassa informació present a la nostra societat sobre aquest tema, fent èmfasi en l’alliberament duna societat patriarcal.

Preu: Gratuït

Divendres
19/04/2024
THE JOURNEY
Logo de l'activitat THE JOURNEY

Divendres, a les 19 h.

16 de febrer de 2024

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

A càrrec de Space Human Company

The Journey és un projecte sobre el futur del planeta i la humanitat; en el qual la veu d'animals i plantes esdevé el centre de l'escenari, amb reflexions i punts de vista que trenquen la visió antropocèntrica del món. Companyia resident en el marc del programa Balandra de suport a la creació d’arts escèniques.

Preu: Gratuït

Divendres
16/02/2024
  Anterior12Següent

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | Rambla de Catalunya, 5, principal 3a 08007, Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud