Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ACTIVITATS FAMILIARS)

CUINA PALESTINA PER ALS QUE JA NO HI SON
Logo de l'activitat CUINA PALESTINA PER ALS QUE JA NO HI SON

Dissabte, de 10.30 a 12.30 h

27 de novembre de 2021

Espai: SALA ALLIOLI VIRTUAL

Professor/a: ASSOCIACIÓ , ABRAZO CULTURAL

Recomanat per a infants a partir de 5 anys Trencar el tabú de la mort i parlar-ne amb les criatures és tot un repte que sovint no sabem com abordar. Fer-ho a través del descobriment d’altres cultures i al voltant dels fogons pot ajudar-nos a adquirir les competències emocionals necessàries per gestionar el dolor i la pèrdua. Tot cuinant una recepta tradicional palestina amb Amine Ishtay, d'origen palestí, descobrirem els rituals gastronòmics que es duen a terme en els funerals i enterraments propis de la tradició islàmica palestina.

Preu: Gratuït

Dissabte
27/11/2021
NOU !
EL PINTA CARES

Divendres de a les 17h

29 d'octubre de 2021

Espai: PATI

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

Calaveres, monstres i d’altres personatges de la nit de les ànimes visitaran el pati del Sortidor ! Vine a pintar-te la cara i sigues un d’ells. Activitat en col•laboració amb la ludoteca del Poble Sec. Recomanat per a totes les edats.

Preu: Gratuït

Divendres
29/10/2021
GALETES DE NADAL SALUDABLES I SOSTENIBLES
Logo de l'activitat GALETES DE NADAL SALUDABLES I SOSTENIBLES

Dissabte, de 10.30 a 12.30 h

11 de desembre de 2021

Espai: SALA ALLIOLI VIRTUAL

Professor/a: HOMAR, MERCÈ

Torrons, neules, bombons, trufes, polvorons... Amb aquest assortiment sembla impossible mantenir una alimentació equilibrada durant les festes! En aquest taller veurem com podem gaudir del dolç de manera responsable tot preparant galetes casolanes. Utilitzarem ingredients naturals més saludables per a nosaltres i respectuosos amb el medi ambient.

Preu: Gratuït

Dissabte
11/12/2021
NOU !
LA VIDA D’EN CARABASSÓ

Divendres de a les 18h

29 d'octubre de 2021

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

A càrrec de Rita i Luca Films Després de la sobtada mort de la seva mare, Courgette es fa amic d’un simpàtic policia, Raymond, que l’acompanya a la seva nova llar d’acollida amb altres orfes de la seva edat. Courgette, al principi, lluita per tal d’adaptar-se a aquesta canvi estrany i hostil. Amb l’ajuda de Raymond i dels seus nous amics, Courgette aprendrà a estimar i a confiar en els altres. Recomanat per a infants a partir de 7 anys.

Preu: Gratuït

Divendres
29/10/2021
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud