Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ACTIVITATS FAMILIARS)

A L'OMBRA DELS PLÀSTICS

Diumenge de a les 11h

31 de gener de 2021

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

A càrrec d'El Gecko con botas. Arran d'un breu espectacle de titelles d'ombra construïdes a partir de material de rebuig, comprendrem les conseqüències negatives de l'excés del consum de plàstic i la presència del mateix al mar i com afecta la fauna marina i a les persones. Posarem la "R" de reciclatge en pràctica i donarem una nova vida a les nostres deixalles per crear uns titelles d'ombres d’allò més sostenibles.

Preu: Gratuït

Diumenge
31/01/2021
CUINA DE SÍRIA
Logo de l'activitat CUINA DE SÍRIA

Dissabte, de 10.30 a 12.30 h

20 de febrer de 2021

Espai: SALA ALLIOLI VIRTUAL

Professor/a: ASSOCIACIÓ , ABRAZO CULTURAL

TALLER VIRTUAL. T’animes a explorar la cultura i els sabors de Síria? En aquest taller virtual en família Rama Sabra, professora siriana de l’associació Abrazo Cultural, ens ensenyarà a preparar un menú complet típic del seu país d’origen amb entrant, plat principal i postres. El menjar ens obre la possibilitat de crear trobades i connexions, i en aquest taller podreu fer un viatge gastronòmic i cultural pel món àrab des de casa! Recomanat per a infants a partir de 5 anys.

Preu: Gratuït

Dissabte
20/02/2021
EN EL FONS ES CARNAVAL!

Divendres de 18 a 19 h

12 de febrer de 2021

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

Veniu a gaudir del Carnestoltes virtual al Sortidor !!!! A través de la tècnica de chroma i una fotografia que agradi a tota la família, descobrireu que les tecnologies ens poden portar on vulguem. Poseu-vos la vostra millor disfressa, prepareu una coreografia i un somriure molt gran... us espera un plató de cine !

Preu: Gratuït

Divendres
12/02/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud