Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (MÚSICA )

DUO HAUSMUSIK

Dijous de a les 19h

11 de febrer de 2021

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

A càrrec d’Elke San Jose i David Aguilar Sanjosé El confinament ha servit a mare i fill per recuperar la tradició de la Hausmusik, petits concerts íntims sobretot de membres de la mateixa família a l’Europa central dels segles XIX i XX. Peces de piano a quatre mans de Ravel per als fills d’un matrimoni amic, de Robert Schumann per a Clara i la Petite Suite de Debussy, inspirada en poemes de Verlaine.

Preu: Gratuït

Dijous
11/02/2021
CLARA SCHUMANN I EL PIANO DEL SEGLE XIX

Dijous de a les 19h

4 de febrer de 2021

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

A càrrec de Fedor Vesolov La figura de Clara Wieck, més coneguda com a Clara Schumann, travessa la música clàssica moderna com ningú. Professora, concertista i també compositora, va posar els fonaments de la interpretació tal i com la coneixem avui en dia. Veurem la seva influència en peces del seu marit Robert Schumann i d’altres compositors com Brahms o Mendelssohn.

Preu: Gratuït

Dijous
04/02/2021
ELS QUATRE ELEMENTS EN EL ROMANTICISME

Dijous de a les 19h

18 de febrer de 2021

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

A càrrec del Trio Àrtemis Aigua, aire, terra i foc a través dels compositors centrals del romanticisme alemany: Schubert, Richard Strauss i el seu pare Franz Strauss. Lieds i peces per a trio de trompa, piano i veu que acompanyarà la música amb dansa i delicada escenografia.

Preu: Gratuït

Dijous
18/02/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud