Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (MÚSICA)

LA DONA CATALANA

Dijous de 19 a 20 h

7 de novembre de 2019

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

Arrelats ens presenta aquest concert de La dona catalana on us volen fer partícips del seu descobriment sobre les cançons tradicionals catalanes. En la seva majoria, el personatge principal o qui narra la història és una dona, forta, independent i intel·ligent. En aquest repertori, en què destaquen peces com, Margarideta, La dama d´Aragó, La gata i el belitre, l’emigrant... Arrelats, vol homenatjar a totes aquelles dones anònimes que van quedar en les ombres d'aquestes lletres, que van deixar en herència un món més igualitari on poder continuar creixent unides. A càrrec d’Arrelats. Estefania, veu. José Carlos, guitarra i Raúl, violoncel

Preu: Gratuït

Dijous
07/11/2019
DONES AL LLARG DE LA HISTÒRIA

Dijous de 19 a 20 h

14 de novembre de 2019

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: BURRUEZO, PEDRO

Per aquest concert, Pedro Burruezo, Maia Kanaan i Virginia Joëlle, de la mà de la Medievalia Camerata, ens proposen músiques i danses molt relacionades amb el món femení. Les peces estan dedicades a dones místiques del món cristià i musulmà, com Santa Teresa de Jesús o Rabi’a Al Adawiyya. En formaran part del repertori les peces sefardites que ens expliquen l’univers femení medieval, com Siete modos de guisar a merenyena o El rei de Franzia, i El testament d’Amèlia. També sentirem peces d’artistes com Fayruz i, trencant barreres entre gèneres, la gran Chavela Vargas, que seran les peces finals d’aquesta proposta musical. A càrrec de Burruezo & Medievalia Camerata Pedro Burruezo, veu, mondol, arxillaüt, percussions Maia Kanaan, veu, viola, percussions Virginia Joëlle, dansa

Preu: Gratuït

Dijous
14/11/2019
DONES

Dijous de 19 a 20 h

21 de novembre de 2019

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

DONES és un projecte que narra petites històries de quatre dones de diferents generacions, cada una amb la seva banda sonora. És un petit homenatge a diferents dones que han estat importants per a l'artista i amb les quals està vinculada. DONES fusiona la paraula, amb la música i amb l'emoció que desperta cada relat. Una obra que uneix dones de principis del segle XX amb altres del segle XIX.? Les composicions de Fernando Sor, Miquel Llobet, Emili Pujol són les que acompanyen a la història de les quatre dones i una peça creada per la mateixa artista. A càrrec de Laura Fontanals. Guitarra.

Preu: Gratuït

Dijous
21/11/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud