Logo del centre cívic
ALICE MARCON I LAURA XIU
Logo de l'activitat ALICE MARCON I LAURA XIU

Dijous, a les 19 h

30 de març de 2023

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

La especialitat del Grau Superior en Veu del Taller de Músics ESEM ofereix una formació dirigida als cantants interessats en la creació de cançons, on es treballen les competències de la modalitat de Veu i es potencien tots els aspectes de la creació de repertori de composicions pròpies.
Com a mostra d’aquest treball, en aquesta ocasió es presentaran les cançons d'Alice Marcon i Laura Xiu.
Alice Marcon té un repertori molt divers que va des del Jazz fins a versions de Rock, amb arranjaments d'improvisació i expressió creativa. El domini de diferents idiomes (català, castellà, anglès, francès i italià) li permet ser summament versàtil i li dona l'oportunitat d'actuar en diferents escenaris. En aquesta ocasió, ens farà gaudir de la seva veu acompanyada del piano. 
Laura Xiu és una jove de 19 anys que s'havia dedicat a la interpretació, i que ara fa uns anys  va decidir dedicar-se a la música. Actualment estudia al Taller de Músics ESEM.  Per a aquesta ocasió, presentarà un recull de cançons on es barregen els estils clàssics amb un so més nou i urbà. Té previst publicar el seu primer treball aquest proper any.?

Preu: Gratuït

Dijous
30/03/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud