Logo del centre cívic
BARCELONA SPORTS FILM FESTIVAL - JA TINC REFERENTS!
Logo de l'activitat BARCELONA SPORTS FILM FESTIVAL - JA TINC REFERENTS!

Dijous, de 19 a 21 h.

23 de febrer de 2023

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: MUSEU OLIMPIC I DE L, JOAN ANTONI SAMARANCH

L'esport és una qüestió d'actitud, no de gènere. Amb tres curtmetratges i un documental ens endinsarem en els somnis d'esportistes que transformen la societat, les generacions i el món del segle XXI.

More Than Just a Game (9’) un drama sobre presos polítics jugant a futbol a la presó de Robben Island, on estava detingut Nelson Mandela.

Girls Talk About Football (12’) les històries de sis nenes narrades a través de diferents tècniques d’animació ens aproparan a la realitat del futbol femení.

Perseguint un somni (54’) també sobre l’experiència de ser nena en un món de nens, el documental on Alèxia Putellas explica en primera persona com ha estat el camí que l’ha portat de jugar al pati de l’escola a ser la primera jugadora catalana en ser considerada la millor futbolista del món i en rebre la Pilota d'Or.

Preu: Gratuït

Dijous
23/02/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | Rambla de Catalunya, 5, principal 3a 08007, Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud