Logo del centre cívic
ART, DONES, MEMÒRIA I LLUITA

Dimecres de a les 16.30h

10 de març de 2021

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: Museu Nacional d'Art de Catalunya, MNAC

A càrrec de MNAC. La història de les dones ha estat desatesa, marginada i relegada a l'oblit per la historiografia tradicional patriarcal. Aquesta visita planteja conèixer els canvis en el paper i la consideració de les dones al llarg de la història a través d'un recorregut transversal per algunes obres de la col•lecció del museu. Aquest itinerari vol oferir una lectura de la col•lecció en clau feminista que atengui als mecanismes, artístics i polítics, que han articulat aquest oblit. De la mateixa manera, al llarg de la visita, s'assenyalen i els canvis i subversions d'aquesta realitat efectuats per les dones artistes.

Preu: Gratuït

Dimecres
10/03/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud