Logo del centre cívic
AKELARDE

Dijous, de 19 a 20 h

12 de març de 2020

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: AVERLASAILAS, TEATRO DE LO POSSIBLE

Teatre-fòrum 60’ A partir de la tècnica del teatre-fòrum la companyia feminista ens presenta una peça en què les dones hem d’enfrontar l'àmbit laboral i públic. S’analitzaran els diversos masclismes quotidians presents en aquests espais com són: la socialització del gènere des de la infància, que ens imposa mandats basats en la submissió i el complaure l’altre; en el treball en grups mixtos, on les relacions de poder patriarcal no ens donen treva; i amb la minimització o normalització dels nostres malestars quan ens rebel·lem i hi oposem resistència. Què fem amb tot el dolor i la ràbia? A càrrec de Averlasailas

Preu: Gratuït

Dijous
12/03/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud