Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Itineraris i visites)

Centre de recerca i coneixement del Museu Nacional d’Art de Catalunya

Dijous, a les 10 h

18 d'abril de 2024

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

Amb més de 130.000 volums, la Biblioteca Joaquim Folch i Torres aplega un patrimoni bibliogràfic i documental que conté monografies, catàlegs d'art, documents d'història de Catalunya i d'Espanya, revistes d'art i humanitats... i una reserva amb manuscrits, incunables o edicions de bibliòfil. L'equip de la biblioteca ens mostrarà aquest espai emblemàtic del museu i ens explicarà en què consisteix el treball diari, tant pel que fa a la gestió del fons com al suport que ofereix als professionals, als estudiants i al públic en general en recerca , documentació i plaer de la lectura.

L’Arxiu del Museu Nacional aplega més de setanta fons arxivístics d’artistes i d’empreses culturals i patrimonials que documenten l’extensa col·lecció del Museu i la història de l’art del país. L’Arxiu presta servei a la recerca a través de l’accés a fonts primàries de diferents tipologies documentals: fotografies, documents textuals, plànols, entre altres. Des del servei de l’Arxiu es dona servei a tota l’estructura administrativa de la institució museística.

Preu: Gratuït

Dijous
18/04/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | Rambla de Catalunya, 5, principal 3a 08007, Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud