Logo del centre cívic

Tallers Culturals (ARTS ESCÈNIQUES)

NOU !
MONÒLEGS A LA PLAÇA

Dijous de a les 18h

25 de novembre de 2021

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

A càrrec de Nus Processos socials i creatius. Espectacle de carrer interactiu i participatiu. Uns personatges explicaran el seu dilema: han presenciat un acte de violència masclista/LGBTIfòbica a l’espai públic i no han sabut com actuar. Amb l’ajuda del públic veurem si les espectadores d’aquests tipus de violències podem fer alguna cosa per aturar-les o perquè ens pot ser tan difícil passar-hi a l’acció. A través dels telèfons mòbils el públic votarà sobre com creu que seria la seva reacció en una situació de violència per qüestions de gènere al carrer i intentarem anar-hi un pas més enllà: passarem “del click a l’acció” i assajarem col•lectivament com seria aquesta interacció. Un espectacle on reflexionem juntes i on passem del desig de fer alguna cosa per lluitar contra el masclisme i la LGBTIFòbia a l’acció.

Preu: Gratuït

Dijous
25/11/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud