Logo del centre cívic
SALUT I PLAER, UN DRET DE LES CRIATURES

Dijous a les 17.30h

25 de març de 2021

Espai: SALA SAMFAINA

Professor/a: L'ETNOGRAFICA ANTROPOLOGIA PER A LA, TRANSFORMACIO SOCIAL

Xerrada a càrrec de Teo Pardo amb la col•laboració del projecte Créixer lliures de l'Etnogràfica. Què és la sexualitat? Quan comença? Com puc començar a parlar-ne amb els meus fills i filles? Com podem donar-los eines per poder viure els seus cossos i les seves sexualitats de manera saludable i plaent? Teo Pardo ens parlarà de tot això i més, amb l'objectiu de donar algunes eines per repensar la relació entre sexualitat i infància i com podria ser una educació sexual feminista, basada en una perspectiva de Drets i de diversitat, que aprofiti la creativitat i la màgia de la infància per ampliar els imaginaris d’allò possible en les nostres maneres de ser i de relacionar-nos.

Preu: Gratuït

Dijous
25/03/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Web del centre

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | Rambla de Catalunya, 5, principal 3a 08007, Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud