Logo del centre cívic
LES LLUITES PER LA LLIBERTAT SEXUAL I DE GÈNERE A LA BARCELONA DEL SEGLE XX

Dimecres de a les 18.00 h

27 de novembre de 2019

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: Androna Cultura, .

Aquest itinerari proposa un recorregut per la Barcelona que trenca la norma. Una cartografia de la dissidència, la llibertat i la diversitat sexual. Un itinerari pels escenaris urbans, les figures i els col·lectius que des de la clandestinitat, l'art, la cultura o l'activisme reivindicaran la llibertat sexual i noves identitats que fracturaran el binarisme i la normativitat patriarcal. Des de principis de segle XX fins a l'anomenada Transició, visibilitzarem la incidència a la ciutat dels nous arquetips urbans com els dandis i les flâneuses, la llibertat sexual reivindicada en els cercles llibertaris a principis de segle, el transformisme i la incorrecció al Raval i al Paral·lel dels anys 20, la repressió i les resistències en època franquista i l'eclosió del feminisme i les primeres manifestacions pels drets LGTB+ durant el període de la transició democràtica. A càrrec d’Emma F Parcerisa d’Androna Cultura

Preu: Gratuït

Dimecres
27/11/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material i/o ingredients

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona
934434311
ccelsortidor@bcn.cat

Logo Miram Cloud